Fisa post Chief ECO [Romana]

Post new topic   Reply to topic     SMART SOLUTIONS & SUPPORT :: ECO Community - Ethics & Compliance Officers Forum Index -> EECOA Chart
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cristian.ducu
Diamond (smart admin)

PostPosted: Wed Sep 16, 2009 6:55 am    Post subject: Fisa post Chief ECO [Romana] Reply with quote

Stimati colegi, la initiativa colegei noastre Ramona Ene, m-am apucat sa elaborez o prima varianta de fisa de post pentru Chief Ethics & Compliance Officer. Chiar daca ea vizeaza pozitia de conducere in cadrul unui Departament de Etica si Conformitate, va permite ulterior o particularizare pentru functii secundare in cadrul aceluiasi departament.

Este vorba, evident, de un draft, de o propunere pe care o supun atentiei voastre. Si, totodata, va rog sa fiti cat mai critici cu putinta. Numai in felul acesta vom putea sa ne clarificam cu privire la ce trebuie sa fie un ECO si ce responsabilitati sa-i revina. Nu cred ca o astfel de descriere trebuie sa fie produsul unei singure persoane.

In al doilea rand, vreau sa va rog sa scrieti toate comentariile pe acest forum fiindca in felul acesta vor avea acces mai multe persoane la dezbatere si ele vor ramane mai mult timp.

Documentul poate fi accesat in format Word la urmatoarea adresa: http://www.cristian-ducu.ro/eco_docs/fisa_post_eco.doc

Pentru a usura referintele la randurile din document, acesta contine o numerotare in partea stanga a paginii. Va rog ca atunci cand faceti un comentariu sa indicati si randul/randurile la care va referiti.

Mult spor,
Cristian
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
cristian.ducu
Diamond (smart admin)

PostPosted: Tue Nov 10, 2009 11:30 am    Post subject: Reply with quote

Noua versiune a fisei de post -- a 4-a -- va putea fi accesata de pe noul site al programului de training, dintr-o zona speciala, cu parola:
http://www.ethics-compliance.eu/

Documentul va deveni disponibili incepand cu data de 20 noiembrie 2009. Cine se incumeta la o traducere in limba engleza?!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ovidiu.tacu
Silver (trainees)

PostPosted: Tue Jan 05, 2010 2:57 pm    Post subject: Noua versiune a fisei de post Reply with quote

Salut Cristian,

Am incercat sa accesez documentul si nu reusesc; link-ul functioneaza dar in pagina care se deschide nu vad documentul ... Sad
Daca poti da-mi te rog un mail cu el sau spune-mi cum sa fac.

Multumesc.
Post new topic   Reply to topic     SMART SOLUTIONS & SUPPORT :: ECO Community - Ethics & Compliance Officers Forum Index -> EECOA Chart All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum